Banner 3
Banner 1
Banner 2
Banner4

Stabilizace kyseliny vinné

Stabilizace kyseliny vinné Stabilizace kyseliny vinné

Soubory ke stažení

Stabilizace kyseliny vinné probíhá prostřednictvím polymerových membrán. Po krystalizaci vinanu draselného dochází k jeho filtraci. Princip je rychlé přesycení vína draslíkem a kyselinou vinou, čímž se  aktivuje krystalizace, která vede ke tvorbě krystalů. Tyto zbytky jsou odfiltrovány z vína polymerovými filtry s pórovitostí  3 mikrony. Víno je kompletně bez soli kyseliny vinné. Cyklus probíhá kompletně automaticky a díky vysoké úspoře energie je ekonomicky výhodné. Není nutné používat krystalizační prostředky. Stabilizace probíhá s maximálním ohledem a šetrně k vínu.

Poptávkový formulář

Odesláním formuláře souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.

© ARSYLINE 2019
Upozornění
Zavřít